Muistolehdot

Kiviliike velj. Alander oy:n Turun toimipiste hoitaa yksinoikeudella tällä hetkellä neljää muistolehtoa: Katariinan muistolehtoa, Kärsämäen muistolehtoa, sekä Naantalin ja Hakapellon muistolehtoja.

Meiltä saat tilattua laatat myös Katariinan tuhkalehtoon.

Laatat tai niiden kaiverrukset muistolehtoihin voit tilata liikkeessämme paikan päällä, sähköpostitse, puhelimitse, tai yhteydenottolomakkeellamme.

 

Katariinan muistolehto

Laatta Katariinan muistolehtoon tilataan Turun seurakunnalta, mutta laatan kaiverrus ja kiinnitys meiltä. Laatta on eloksoitua alumiinia, ja sen koko on 50x100mm. Laattaa varten tarvitsemme vainajan sukunimen, etunimet, sekä syntymä- ja kuolinpäivät. Laattaan saa halutessaan myös o.s.- tekstin.
Laattoja ei saa kiinnittää talvella.

Kärsämäen muistolehto

Laatta ja kaiverrus tilataan meiltä. Laatta on alumiinia, ja sen koko on 40x200mm. Laatan kaiverrusta varten tarvitsemme vainajan etunimet, sukunimen, sekä syntymä- ja kuolinvuoden.
Laattoja ei saa kiinnittää talvella.

Naantalin ja Hakapellon muistolehdot

Asiakas tilaa laatan Naantalin seurakunnalta, jonka jälkeen seurakunta tilaa laatan ja sen kaiverruksen meiltä. Laatta on eloksoitua alumiinia, ja sen koko on 70x130mm. Laatan kaiverrusta varten tarvitsemme vainajan sukunimen, etunimet, sekä syntymä- ja kuolinpäivät.
Laattoja kiinnitetään keskimäärin noin 4 kertaa vuodessa.

Katariinan tuhkalehto

Katariinan tuhkalehdon kivi on kooltaan 17x17cm, ja siihen mahtuu maksimissaan neljän henkilön laatat. Kivi on väriltään mattamusta, eli tummanharmaa. Suosittelemme tuhkalehdon kiveen 2mm vahvuista messinkilaattaa. Laattaa saa tummalla pohjavärillä kestolakattuna, tai messingin sävyisenä. Kaiverruksen värivaihtoehdot ovat kirkas (kultaisen sävyinen), hopea, musta, tai valkoinen. Laatat saa kiinnittää tuhkalehdon kiviin vain liimaamalla tai kaksipuolisella teipillä.